Serveis i equipaments

A la nostra escola hi trobareu aules equipades amb la darrera tecnologia, un centre d’autoaprenentatge de lliure accés, una mediateca amb servei de préstec de llibres i pel·lícules, un espai de trobada equipat amb ordinadors i màquines de vènding, i connexió Wi-Fi gratuïta per als nostres estudiants.

Impressions d’un alumne en pràctiques sobre les instal·lacions de l’escola

“Divendres al matí l’EOI Cornellà de Llobregat ens va donar una càlida benvinguda, amb les seves impressionants aules, amb el seu equipament de primera categoria i les seves parets blanques.”

“Les aules amb taules permeten la mobilitat, fomenten el treball en grup i contribueixen a crear una mena d’aura càlida, una mena d’encant d’escola primària (…).”

“Aquesta classe d’aires futuristes és l’última adquisició: aquestes cadires blanques permeten 360º de moviment i permeten la rotació de tots els seus components. L’organització del grup resulta, per tant, extremadament fàcil atès que cada cadira es pot combinar ambles altres per formar una taula. És evident que amb aquest mobiliari s’obren un munt de possibilitats (…).” Escrit per Milo Ramellini, alumne de pràctiques docents de la Universitat Pompeu Fabra.

Algunes de les nostres aules també gaudeixen d’equipament d’insonorització per millorar la qualitat del so a les classes.