Sorteig de places de 1r a 5è de cursos ordinaris i instruccions de matrícula

Nota: durant els períodes de matrícula no ens és possible atendre trucades telefòniques. Si teniu consultes, ens les podeu fer arribar per correu electrònic a info@eoicornella.cat i les respondrem amb la màxima rapidesa possible.

Aquells qui heu estat seleccionats per a fer el test de nivell, una vegada fet el test de nivell, cal que entreu a l’aplicatiu de preinscripció per a saber quin nivell se us ha assignat i feu la tria de les vostres preferències horàries (entre els dies 14 i 15 de setembre). Després, el dia 16 a les 18 h podreu consultar al mateix aplicatiu si heu obtingut plaça i en aquest cas en quin dels horaris i escoles que heu demanat. En cas que obtingueu plaça, haureu de fer la matrícula telemàtica dins el mateix aplicatiu entre el 17 i el 21 de setembre i d’acord amb les instruccions següents:

 • Si ets admès a primer curs (o primer A d’alemany) has de realitzar la matrícula telemàtica a través de l’aplicatiu de preinscripció (eoidigital.com/preinscripcio/alumnes) i el corresponent pagament entre els dies 17 i 21 de setembre. Una vegada fets els dos pagaments amb els codis de barres, no cal que vinguis a l’escola a portar el comprovant de pagament ni cap altra documentació. Cal que llegeixis, però, les instruccions següents: “Alumnat nou per als cursos ordinaris de 1r a 5è“.
 • Si ets admès a qualsevol curs i vas fer el test de nivell has de realitzar la matrícula telemàtica a través de l’aplicatiu de preinscripció (eoidigital.com/preinscripcio/alumnes) i el corresponent pagament entre els dies 17 i 21 de setembre.Una vegada fets els dos pagaments amb els codis de barres, no cal que vinguis a l’escola a portar el comprovant de pagament ni cap altra documentació. Cal que llegeixis, però, les instruccions següents: “Alumnat nou per als cursos ordinaris de 1r a 5è“.
 • Si ets admès i vas sol.licitar directament accés a segon, tercer, quart o cinquè (en el cas de l’alemany qualsevol curs superior a primer A) has d’enviar escanejada la documentació acreditativa del teu nivell com a màxim el dilluns dia 19 de setembre a l’adreça info@eoicornella.cat (no es pot lliurar presencialment). L’escola la validarà i et podràs matricular els dies 20 i 21 de setembre entrant a l’aplicatiu.Una vegada fets els dos pagaments amb els codis de barres, no cal que vinguis a l’escola a portar el comprovant de pagament ni cap altra documentació. Cal que llegeixis, però, les instruccions següents: “Alumnat nou per als cursos ordinaris de 1r a 5è“.

LLISTA D’ESPERA

 • Si estàs en llista d’espera hauràs de venir a l’escola els dies i hores indicats a continuació (en cas de no poder venir personalment pot venir una altra persona en el teu nom sempre i quan porti la documentació requerida). Si queden vacants d’algun curs, es donaran a les persones en llista d’espera que estiguin a l’escola el dia i hores indicades i per ordre de número de preinscripció.

Convocatòries de les llistes d’espera:

 • Llistes d’espera CONVOCADES (llegiu més avall per a més informació sobre la docuemntació a aportar).
  • Quart d’anglès : dijous 22 de setembre a les 17h
  • Cinquè d’anglès : dijous 22 de setembre a les 18h
  • Primer A d’alemany : dijous 22 de setembre a les 18 :30
  • Primer de francès : dijous 22 de setembre a les 19h
 • Llistes d’espera DESCONVOCADES 
  • Primer d’anglès: dijous 22 de setembre a les 15h DESCONVOCADA
  • Segon d’anglès : dijous 22 de setembre a les 15 :45h DESCONVOCADA
  • Tercer d’anglès : dijous 22 de setembre a les 16 :30h DESCONVOCADA
 • Atès el nombre limitat de places vacants que ha quedat un cop finalitzat el procés de matrícula per als cursos ordinaris d’anglès de primer, segon i tercer, procedim a desconvocar la matrícula presencial de llista d’espera d’aquests nivells del dijous 22 de setembre.Per tal d’assignar les vacants trucarem personalment a les primeres persones de cada llista d’espera per estricte ordre de preinscripció. Només aquestes persones a qui trucarem hauran de venir dijous 22 de setembre a l’hora assignada. Us recordem que el nostre número de telèfon és el 93 377 81 77, per tant, si veieu una trucada nostra, us recomanem que l’atengueu, perquè en cas de no poder contactar amb un candidat, passarem al següent de la llista.
 • Només si has quedat en llista d’espera i has estat convocat (mitjançant aquest anunci o per telèfon), caldrà que portis la documentació següent el dia que t’hem convocat per si obtens alguna plaça aquell dia; en cas que l’obtinguis hauràs de formalitzar la matrícula i pagament en aquell moment:
  • DNI original i fotocòpia
  • En cas de no haver fet test d’anivellament i accedir a un curs superior a primer, certificació del nivell de llengua
  • Full de matrícula anual emplenat (el trobareu a la secció “Impresos” del nostre web)
  • Original i fotocòpia del document que us dóna dret a bonificació de taxes, si és el cas

Per a qualsevol qüestió, no dubteu a contactar-nos a info@eoicornella.cat.


RESULTATS CONVOCATÒRIES DE LLISTA D’ESPERA

Darrer  número de preinscripció admès i matriculat:

 • 1r anglès: 29094
 • 2n anglès: 33242
 • 3r anglès: curs complet amb els alumnes admesos, ningú de llista d’espera
 • 4t anglès: 11473 d’entre els presentats a la convocatòria presencial del dia 22
 • 5è anglès: tots els presentats a la convocatòria presencial del dia 22
 • 1r flexibilitzat A alemany: tots els presentats a la convocatòria presencial del dia 22
 • 1r francès: tots els presentats a la convocatòria presencial del dia 22

Consulteu aquí les llistes de convocatòria per número de preinscripció.


Sorteig de places del nivell C1 d’anglès i instruccions de matrícula

Nota: durant els períodes de matrícula no ens és possible atendre trucades telefòniques. Si teniu consultes, ens les podeu fer arribar per correu electrònic a info@eoicornella.cat i les respondrem amb la màxima rapidesa possible.

Podeu consultar si heu obtingut plaça el dia 12 de setembre a partir de les 18:00  a l’aplicatiu de preinscripció. En cas que obtingueu plaça, haureu de fer la matrícula telemàtica dins el mateix aplicatiu entre el 13 i el 15 de setembre.

Una vegada fets els dos pagaments amb els codis de barres, no cal que vinguis a l’escola a portar el comprovant de pagament ni cap altra documentació. Cal que llegeixis, però, les instruccions següents: “Alumnat nou i antic per al curs ordinari de nivell C1“.

En cas que quedeu en LLISTA D’ESPERA, us contactarem personalment en estricte ordre de prioritat en cas que hi hagi vacants per cobrir. Si no us contactéssim, voldria dir que totes les places ja han estat assignades.

Què puc fer si no he obtingut plaça a un curs ordinari a una EOI?

 1. Pots consultar la nostra oferta de cursos especials, per als quals encara està obert el període de preinscripció.
  1. Què són els cursos especials?
  2. Aplicatiu de preinscripció dels cursos especials.
 2. Pots consultar el web de les EOI que t’interessin al final de tot el procés per si ha quedat alguna plaça vacant; en aquest cas cada EOI penja una notícia amb les places, els criteris d’admissió i les instruccions de sol·licitud d’aquestes darreres places vacants.