Resultat del sorteig d’assignació de places i informació de matrícula per a candidats admesos i en llista d’espera 

Candidats a cursos de 1r a 5è: El dia 18 de setembre, a partir de les 18.00 h, es podrà consultar a través de l’aplicatiu de preinscripció el resultat del sorteig d’assignació de places.

  • CANDIDATS ADMESOS: Matrícula telemàtica mitjançant l’aplicatiu de preinscripció a partir de les 18:00h del dia 18 de setembre fins a les 23:59h del dia 20 de setembre.
  • CANDIDATS EN LLISTA D’ESPERA: Matrícula telemàtica mitjançant l’aplicatiu de preinscripció els dies 26 i 27 de setembre (si queden places i en l’horari establert a l’aplicatiu)

Candidats a cursos de C1: Consulta pública de la llista única per establir l’ordre de matrícula el 18 de setembre a partir de les 18:00h a l’aplicació informàtica de la preinscripció.

  • CANDIDATS ADMESOS: Matrícula telemàtica mitjançant l’aplicatiu de preinscripció a partir de les 18:00h del dia 18 de setembre fins a les 23:59h del dia 20 de setembre.
  • CANDIDATS EN LLISTA D’ESPERA: Matrícula telemàtica mitjançant l’aplicatiu de preinscripció els dies 26 i 27 de setembre (si queden places i en l’horari establert a l’aplicatiu).

En qualsevol cas, per a les persones que tinguin dificultats d’accés a l’aplicatiu, les llistes d’admesos i llistes d’espera estan penjades a la porta d’entrada de l’escola.


 

Candidats que han realitzat el test de nivell 

Les persones que han fet el test de nivell, cal que entreu a l’aplicatiu de preinscripció i completeu la vostra sol·licitud escollint els grups i horaris desitjats, entre el 15 de setembre, a partir de les 10.00 h, i fins al 18 de setembre fins a les 13.00 h. En cas de no seleccionar els grups i horaris, no us podreu matricular.

El dia 18 de setembre, a partir de les 18.00 h, es podrà consultar a través de l’aplicatiu de preinscripció el resultat del sorteig d’assignació de places.

 


 

Resultat del sorteig per als test de nivell de cursos ordinaris i de la prova d’ordenció anglès C1

Fem públiques les llistes de convocats per sorteig a la prova d’anivellament de cursos ordinaris 2017-2018 i dels convocats a la prova d’ordenació per al cursos d’anglès de nivell C1 d’anglès.

Només estan convocades al test d’anivellament aquelles persones que han estat seleccionades per sorteig per als tests de nivell de cursos ordinaris. Això ho veureu a l’aplicació on vau fer la preinscripció unificada dins el vostre espai personal.

Un cop confirmat que heu estat admesos al test d’anivellament, consulteu el dia i hora en què heu estat convocats per a la prova d’anivellament en els documents enllaçats més avall.

Llistes de convocats per sorteig a la prova d’anivellament de cursos ordinaris 2017-2018 i dels convocats a la prova d’ordenació per al cursos d’anglès de nivell C1 d’anglès