Qualificacions i expedients

Alumnat de cursos ordinaris i especials de l’EOI de Cornellà de LLobregat

Les qualificacions estaran disponibles:

  • Cursos ordinaris: a partir del 23 de juny
  • Cursos especials: rebreu un mail a l’inici de juliol en el qual se us explicarà com recollir els certificats de cursos especials si heu estat APTES.

Per a accedir als vostre expedient acadèmic o poder veure les vostres qualificacions:

Us cal accedir a un aplicatiu que trobareu més avall al final d’aquest apartat amb:

  • USUARI: és la vostra data de naixement amb el format dd/mm/aaaa
  • CONTRASENYA: el vostre DNI/NIE sense la lletra final
  • CONTRASENYA PERSONAL: la que vulgueu i que us heu d’inventar la primera vegada que accediu a aquest espai.

El primer cop que hi accediu, podreu fer-ho amb aquestes dues dades, i el sistema us demanarà que creeu la contrasenya personal . En els següents accesos haureu d’introduir les dues dades anteriors, que no canvien, més la vostra contrasenya personal.

En cas no de no recordar la contrasenya personal, sempre podeu fer clic a “Recordar la contrasenya?“. El sistema us enviarà un missatge al mail personal (NO al mail d’escola @eoicornella.cat) per fer la recuperació de la contrasenya.

En cas que tingueu problemes per accedir a veure les vostres notes, aquí teniu un tutorial per saber com accedir a l’aplicatiu de CENTROSNET. Si teniu algun problema tècnic, si us plau llegiu bé les instruccions de l’aplicatiu i mireu-vos tot el tutorial abans de trucar-nos o fer-nos arribar un correu. Per norma general, un cop heu llegit les instruccions dues vegades i heu mirat el tutorial, el 95% de l’alumnat aconsegueix fer la consulta sense ajuda externa gràcies a una lectura més atenta i una mica de paciència. ; )

Feu clic aquí al damunt per accedir a l’aplicatiu del vostre expedient o a la consulta de qualificacions

Alumnat lliure

Feu clic aquí al damunt per accedir a la consulta de resultats

Si tens problemes per accedir a les teves qualificacions, pots enviar un correu electrònic a info@eoicornella.cat indicant el teu nom i dos cognoms i un telèfon on et puguem trucar.

Revisions i reclamacions

Revisions i reclamacions per a proves de certificat B1, B2 i C1

Termini per presentar revisions o reclamacions: fins a les 12 h del 29 de juny de 2022. En aquest cas cal emplenar el formulari de sol·licitud de revisió/reclamació.