Preinscripció als cursos especials

El procés de preinscripció telemàtica per als cursos especials 2016-2017 de l’EOI de Cornellà de Llobregat es realitzarà de l’1 (a partir de les 9:00) al 25 de setembre de 2016 o fins a esgotar places. Per a més informació sobre el procés, les seves fases, l’aplicatiu de preinscripció… continueu llegint amb atenció tota la informació referenciada més avall.

Nota: si teniu dubtes o incidències amb la preinscripció telemàtica podeu fer-nos un correu electrònic a info@eoicornella.cat.

Preinscripció als cursos ordinaris

El procés de preinscripció telemàtica per als cursos ordinaris 2016-2017 es realitzarà de l’1 (a partir de les 9 h) al 5 de setembre de 2016 (fins a les 14 h). Per a més informació sobre el procés, les seves fases, les dates dels sorteigs, les dates per triar horari i formalitzar la matrícula… continueu llegint amb atenció tota la informació referenciada més avall.

  • Informació general per a totes aquelles persones interessades a preinscriure’s als cursos ordinaris d’una escola oficial d’idiomes a Catalunya.

Preinscripció als cursos ordinaris de 1r a 5è curs: 

Preinscripció al curs ordinari de perfeccionament de nivell C1: 

Preinscripció al Pla de l’Impuls de l’Anglès (només per a professorat)

Nota: si teniu dubtes o incidències amb la preinscripció telemàtica podeu fer-nos un correu electrònic a info@eoicornella.cat.