DARRERES PLACES VACANTS anglès, francès, alemany, japonès i rus 

Si se t’ha passat el termini de preinscripció als cursos ordinaris a les EOI o si no hi has obtingut plaça, no renunciïs a formar-te en idiomes aquest any.

T’oferim 2 opcions:

1. Vacants CURSOS ORDINARIS (anglès, francès i alemany) 

Un cop acabat el procés de matriculació de candidats admesos o en llista d’espera, podrien produir-se vacants en alguns dels cursos ordinaris (bàsicament de francès i alemany. D’anglès solen sortir poques vacants atesa la gran demana que hi ha).

Ara mateix ja disposem de vacants d’alguns cursos i a partir del proper 28 de setembre en podríem disposar de més. Per tal de poder gestionar totes les sol·licituds de vacants que es puguin produir ara i durant els propers dies amb més agilitat, hem obert un aplicatiu on ja hi pots deixar les teves dades si t’interessa poder accedir a alguna d’aquestes vacants, EN CAS QUE N’HI HAGI. Si finalment disposem de vacants per al teu idioma i nivell, ens posarem en contacte telefònic amb tu.

Atenció: candidats en LLISTA D’ESPERA. Aquest aplicatiu no és per a vosaltres. Vosaltres teniu preferència per triar les places i cal que ho feu tot dins l’aplicatiu de preinscripció en la data i l’hora que ja se us ha indicat. Un cop esgotada l’opció de “Lista d’espera” i si no heu pogut finalment optar a cap plaça, llavors podreu accedir a aquest aplicatiu de vacants.

2. Vacants CURSOS ESPECIALS (anglès, francès, japonès i rus) * SENSE SORTEJOS NI LLISTES D’ESPERA *

Si t’has quedat fora de les places d’ordinaris, si no et vas ni assabentar, no renunciïs a formar-te en idiomes! Sense llistes d’espera ni sortejos, pots matricular-te als cursos especials d’anglès, francès, rus i japonès de l’EOI Cornellà de Llobregat. La matrícula és oberta fins al 27 de setembre o fins que s’esgotin les places.

Us recordem que  l’escola ofereix alguns cursos especials a Sant Feliu de Llobregat a les instal·lacions de l’Institut Martí Dot.