Si ja coneixeu les EOI, potser ja sabeu quin tipus de curs us interessa (més avall trobareu informació sobre la preinscripció 2018/2019 per a cursos ordinaris i especials). Però si aneu una mica perduts amb la nostra oferta de cursos, us convidem a fer una passejada per aquest document que potser us aclareix algun dubte abans de preinscriure-us:


CURSOS ORDINARIS

Si ja teniu clar que us interessa fer un curs ordinari, us proposem que feu un cop d’ull aquesta infografia de guia que resumeix el procediment d’accés i el procés de preinscripció a cursos ordinaris: guia d’accés i preinscripició curs 2018/2019.

Un cop entès el procediment, ja podeu accedir al web general sobre el procés de preinscripció al cursos ordinaris de les escoles oficials d’idiomes per al curs 2018-2019, que trobareu en aquesta adreça: aplicatiu de preinscripció a idiomes de les EOI.

Per accedir a la preinscripció dels cursos de 1r a 5è d’anglès, francès o alemany, feu clic aquí

Per accedir a la preinscripció del nivell C1 d’anglès, feu clic aquí

CURSOS ESPECIALS

Si no us toca el sorteig de places de cursos ordinaris, si se us ha passat el termini, si voleu aprendre o refrescar un idioma a un ritme més tranquil, potser els cursos especials són la vostra millor opció.

Al contrari dels cursos ordinaris (que només és del 3 al 6 de setembre), la preinscrpció i matrícula dels cursos especials s’allargarà tot el mes de setembre.

Trobareu tota la informació sobre la nostra oferta de cursos especials (idiomes, horaris, preus…) a l’apartat “Cursos/cursos especials” (https://eoicornella.cat/cursos/)