PREINSCRIPCIÓ OBERTA A L’ESCOLA PÚBLICA DELS IDIOMES
CURS 2020-2021

ANGLÈS, FRANCÈS, ALEMANY i JAPONÈS
Us fem saber que s’han iniciat els processos de preinscripció per a les diferents modalitats de cursos de l’Escola Oficial d’Idiomes de Cornellà de Llobregat.
  • Cursos ordinaris: preinscripció del 31 d’agost al 3 de setembre (fins a les 15 h).
  • Cursos especials: preinscripció a partir del 7 de setembre i fins a esgotar places.

Per orientar-vos en aquest procés, especialment aquells que no coneixeu els nostres cursos, us volem donar tota la informació necessària perquè escolliu el curs que millor us convé.

  • Quin tipus de curs voleu fer: un curs ordinari o un curs especial? Feu clic aquí per conèixer-ne la diferència i poder triar la tipologia que més us interessi: Diferència entre cursos ordinaris i especials. No descarteu, fins i tot, fer un curs ordinari i un especial en paral·lel per complementar-lo!

Novetat: Us informem que la majoria dels nostres cursos són presencials però alguns cursos es fan en una nova modalitat semipresencial (1 sol dia lectiu a la setmana + feina telemàtica autònoma). Consulteu aquí els diferents idiomes i nivells que s’ofereixen en aquesta modalitat.

Si teniu dubtes, preguntes o incidències amb el procés de preinscripció,  podeu fer-nos un correu electrònic a info@eoicornella.cat, que el nostre equip d’atenció al públic gestiona cada dia.


Les preinscripcions es fan al nostre web www.eoicornella.cat i és un procés telemàtic que, a pesar de l’atenció telefònica o presencial que us podem oferir, cal fer en línia.

No deixeu de fer un cop d’ull també al Facebook de l’escola, a l’Instagram i a Twitter i feu-vos-en seguidors i seguidores per anar seguint de prop les novetats de l’escola.

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès i que en feu difusió a tothom que cregueu que li pugui interessar.