iolhoi

Horaris

Els horaris de l’EOI de Cornellà de Llobregat són exclusivament de tarda i amb una diversa varietat d’horaris (depenent del tipus de curs que feu) però en tot cas sempre dins la franja que va de 16 h a les 21 h de dilluns a dijous.

Els horaris per als cursos ordinaris 2021/2022 es publicaran l’1 de juliol de 2021.

HORARIS 2020/2021

D’acord amb el Projecte Educatiu de l’EOI de Cornellà i amb la normativa vigent, els cursos ordinaris de l’EOI de Cornellà de Llobregat per al curs escolar 2020-2021 la majoria dels cursos tenen una durada mínima de 130 hores repartides en sessions presencials, activitats i treball autònom fora de l’aula, activitats telemàtiques, sortides escolars i l’elaboració d’un dossier d’aprenentatge.

Les sessions de classe de tots els cursos ordinaris seran de 140 minuts, dos dies a la setmana.

L’escola ofereix la majoria dels seus cursos en format presencial però també alguns dels seus cursos ordinaris en format semipresencial (vegeu en quins nivells i en quins idiomes s’oferten cursos presencials i semipresencials a Tipologies de cursos).

La resta d’activitats s’organitzaran en horari no fix (no necessàriament corresponents als dies habituals de classe) i seran avisades amb la màxima antelació i en la mesura que sigui possible a principi de curs. És a dir que es podran allargar sessions fins als 150 minuts i es podran utilitzar divendres per a realitzar aquestes activitats o bé si cal recuperar alguna sessió que l’escola es vegi obligada a anul·lar durant el curs.

HORARIS CURSOS ORDINARIS 2020/2021

Feu clic aquí per a veure els horaris dels cursos especials ofertats per al curs 2020-2021:

HORARIS CURSOS ESPECIALS

Si ja sabeu quin curs especial us interessa, podeu procedir a l’apartat de Preinscripció.


Nota*: L’EOI de Cornellà es reserva el dret de fer els canvis que cregui oportuns en els diferents horaris exposats en aquesta secció del web.

Nota **: En cas que s’hagi de recuperar alguna sessió anu·lada per causes diverses durant el curs, alguns divendres també podrien ser utuilitzats com a dies lectius de recuperació a aquest efecte.

Feu clic aquí per a veure els horaris dels cursos d’estiu ofertats per al curs 2020/2021.