El carnet d’estudiant

El fet d’estar matriculat a l’EOI Cornellà de LLobregat et dóna dret a demanar el carnet d’estudiant.

L’EOI Cornellà de Llobregat té 2 modalitats de carnet d’estudiant: el carnet d’estudiant genèric i el carnet electrònic d’estudiant de l’Associació d’Alumnes i Exalumnes.

Hi té dret TOT l’alumnat matriculat al centre en en curs vigent.

Per a què serveix el carnet d’estudiant genèric?

  • Com a document identificatiu del centre.
  • Per a gaudir de descomptes en entitats de l’educació i la cultural en general. Cal però consultar sobre aquests descomptes (si escauen) a les entitats en qüestió.

Per a sol·licitar aquest carnet, accediu al carnet genèric, descarregueu el pdf emplenable i empleneu el camps necessaris. Un cop emplenat, imprimiu-lo i porteu-lo a l’escola perquè a consergeria us el segellin.

Qui té dret a fer-se el carnet electrònic de l’Associació d’Alumnes i Exalumnes? Hi té dret l’alumnat, actual o antic,  que ha satisfet la quota anual de 15 euros (o 30 euros en cas de ser exalumnes) com a soci de l’Associació. Per a més informació sobrer com fer-vos-en socis, feu clic aquí.

Per a què serveix l’e-carnet d’estudiant de l’Associació d’alumnes?

  • Com a document identificatiu del centre.
  • Per a gaudir de descomptes en empreses col·laboradores de l’escola (com, per exemple, la llibreria BCN Books) i altres entitats de l’educació i la cultural en general. Cal però consultar sobre aquests descomptes (si escauen) a les entitats en qüestió.
  • Per a poder fer ús del servei de préstec del a biblioteca de l’escola.
  • Per a accedir a serveis com el Racó de Conversa i el Racó Literari, organitzats per l’Associació d’alumnes.
  • Per a beneficiar-te de descomptes en activitats organitzades per l’Associació d’alumnes (tallers culturals, anades al cinema…).

Per accedir a l’aplicatiu que us permetrà fer-vos l’e-carnet de membres de l’Associació, feu clic aquí al damunt a partir del 15 d’octubre.  http://www.eoicornella.cat/carnet-associacio/

Important: per poder fer-vos el carnet és imprescindible que esteu donats d’alta com a socis a l’Associació.

Si, tot i això, teniu algun problema perquè el sistema no us reconeix com a soci, envieu un correu a biblioteca@eoicornella.cat.

En cas de problemes tècnics un cop ja dins de l’aplicatiu de l’e-carnet (problemes amb les dades que hi apareixen, amb la foto…), envieu un correu a capdestudis@eoicornella.cat.