Biblioteca

Un cop estrenada la biblioteca amb el mobiliari nou per a fer-ne un lloc agradable i confortable, teniu espai per a treballar amb els ordinadors i també per a seure a treballar amb llibres i altre material.

També hem adquirit fons nou que hem anat catalogant: lectures adaptades, novel·les en versió original, audiollibres, llibres per a l’autoaprenentatge, gramàtiques, diccionaris, DVD, sèries… per a tots els gustos i colors!
La Biblioteca és un espai de silenci tot i que, de tant en tant, els professors hi envien l’alumnat a fer treballs en grup i llavors és possible que en determinats moments hi hagi una mica menys de calma.

La Biblioteca, com ja sabeu, és d’accés lliure per a tot l’alumnat de l’EOI de Cornellà de Llobregat i el servei de préstec està disponible per a tots els socis de l’Associació d’Alumnes de l’EOI de Cornellà. Descobriu en aquest enllaç com fer-vos-en socis.

Amb el suport de:ajuntament_cornella

Horari d’octubre a juny

El servei d’atenció presencial a la biblioteca de dilluns a dijous de 16.30 h a 19.30 h. 
Ateses les mesures COVID actuals, l’aforament de la biblioteca serà d’un màxim de 3 persones.

Horari de juliol

  • Dilluns 13 h a 18.45 h
  • Dimarts 11 h a 14.30 h
  • Dimecres 13 h a 18.45 h
  • Dijous 11 h a 14.30 h
  • Divendres 11 h a 14.30 h

El servei de sol·licitud de préstec continua en funcionament. Entra-hi a través d’aquests enllaços:
https://bit.ly/tutorialbiblioeoi
https://bit.ly/presteceoicornella
https://bit.ly/renovaciopresteceoicornella

I recull el teu préstec a consergeria!

Si teniu documents a casa, poseu-vos en contacte amb la biblioteca a través del correu (biblioteca@eoicornella.cat).
 
Aviat publicarem com farem el préstec d’estiu. 
Per correu electrònic a: biblioteca@eoicornella.cat
La Xarxa de Biblioteques de Cornellà (XBC) està formada per tres equipaments: la Biblioteca Central, la biblioteca Sant Ildefons i la biblioteca Marta Mata. Les biblioteques de Cornellà de Llobregat són de titularitat municipal i es gestionen en conveni amb la Diputació de Barcelona.

Les biblioteques de Cornellà disposen d’un fons de llibres en llengües estrangeres als quals podeu accedir i treure en préstec si teniu el carnet de la biblioteca (més informació).

Els enllaços següents, suggerits pel personal de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà (XBC) amb l’objectiu d’apropar el seu fons bibliogràfic als alumnes de l’EOI de Cornellà de Llobregat, us permetran consultar el catàleg de llibres per aprendre idiomes, llibres de lectura adaptats per nivells i lectures originals de què disposen.

Si esteu interessats a llegir o utilitzar algun dels llibres o a agafar-lo en préstec, cal que aneu a la Biblioteca Central, que és a 650 metres de la nostra escola, a la Biblioteca de Sant Ildefons o la Biblioteca Marta Mata (localització).

EOI_Biblio