DARRERES PLACES VACANTS anglès, francès, alemany, japonès, rus i xinès   

Si se t’ha passat el termini de preinscripció als cursos ordinaris a les EOI o si no hi has obtingut plaça, no renunciïs a formar-te en idiomes aquest any.

T’oferim 2 opcions:

1. Vacants CURSOS ORDINARIS (anglès, francès i alemany) 

Un cop acabat el procés de matriculació de candidats admesos o en llista d’espera, podrien produir-se vacants en alguns dels cursos ordinaris. Ara mateix ja disposem de vacants d’alguns cursos i a partir del proper 28 de setembre en podríem disposar de més.

Per tal de poder gestionar totes les sol·licituds de vacants que es puguin produir ara i durant els propers dies, hem obert un aplicatiu on ja hi pots deixar les teves dades si t’interessa poder accedir a alguna d’aquestes vacants, EN CAS QUE N’HI HAGI. Si finalment disposem de vacants per al teu idioma i nivell, ens posarem en contacte telefònic amb tu.

Atenció: candidats en LLISTA D’ESPERA. Aquest aplicatiu no és per a vosaltres. Vosaltres teniu preferència per triar les places i cal que ho feu tot dins l’aplicatiu de preinscripció en la data i l’hora que ja se us ha indicat.

Atenció: NO QUEDEN PLACES VACANTS D’ANGLÈS (a l’aplicatiu figura com a: NO DISPOSA D’OFERTA DISPONIBLE). NOMÉS QUEDEN VACANTS DE FRANCÈS I ALEMANY.

2. Vacants CURSOS ESPECIALS (anglès, francès, japonès, xinès i rus)

Si t’has quedat fora de les places d’ordinaris, no renunciïs a formar-te en idiomes! Sense llistes d’espera ni sortejos, pots matricular-te als cursos especials d’anglès, francès, rus, xinès i japonès de l’EOI Cornellà de Llobregat.. La matrícula és oberta fins al 29 de setembre o fins que s’esgotin les places.

Com a novetat des del curs passat, l’escola ofereix alguns cursos especials a Sant Feliu de Llobregat a les instal·lacions de l’Institut Martí Dot.