Curs d’estiu 2016

VIDEOS FOR YOUR INVENTIONS

Els alumnes de 4t han creat un invent que millorarà el món en l'àmbit ecològic!

Booktrailers

Els alumnes han fet vídeos parlant sobre el llibre de lectura que han fet. Tots els booktrailers de la classe s’aniran afegint a un symbaloo públic.

E-portfolio

Els alumnes han creat un google site on han anat afegint les tasques que han anat fent durant el curs d’estiu com a portafoli digital. Tots els sites s’han afegit a un symbaloo de classe.

Col·laboració entre grups

Els alumnes de 2B i 3A del curs d’estiu han decidit fer una col·laboració per estrènyer llaços i, de pas, ampliar el seu coneixement sobre expressions idiomàtiques en llengua anglesa. Reunits a la sala gran de l'escola, han posat les seves neurones a treballar per crear tot un seguit de vídeos que il·lustren el significat literal d'una expressió idiomàtica de la seva elecció. Hi ha més d'una obra mestra! Passin i vegin!

Mein Lieblingstag!

Els alumnes de 1r d’alemany han fet un padlet on expliquen quin és el seu dia preferit de la setmana, què fan i què mengen: i han il·lustrat aquest “suro” digital amb fotografies.

Voici ma famille

Els alumnes han fet que un membre d’una família famosa descrigui la seva família.

How to get the best out of your phone camera: Photo-tips in action!

Aquest és el resultat després d’haver estat estudiant alguns consells sobre com treure el millor dels telèfons mòbils a l’hora de fer fotos.

Primer de tot, els alumnes van veure un vídeo on un fotògraf aficionat ens mostrava com seguir alguns d’aquests consells per posterioment dur-ho a la pràctica. A continuació, vam treballar en diversos texts per tal d’estendre els nostres coneixements fotogràfics sobre maneres de fer captures més interesants. És així com cada alumne es va tornar expert sobre un consell en particular per, a continuació, explicar-lo a la resta de la classe. D’aquesta manera, tothom va tenir la oportunitat de conèixer més formes i petits “trucs” de com fer servir la càmera del mòbil i tornar-se un tot professional.

Finalment, en grups, vam sortir de l’aula i vam fer tota una sèrie de fotografies que exemplificarien l’aplicació de 17 d’aquests consells (o tips!) en particular. També vam donar un títol a cada creació. L’activitat es va dur a terme a mode de gimcana.

El Prezi mostra un recull a mode de resum, d’algunes de les fotos fetes per a cadascun dels objectius a complir. També hi ha una sèrie de fotografies que ens deixen veure com els alumnes es combinaven, uns per a fer les fotos i els altres per anar-les penjant al costat de cada objectiu.

 

Enjoy it! ;)

Recipe writing project

Pupils to learn how to write recipe using vocabulary and sequencing recipes.  

OUR YEAR OFF

Els alumnes de 5è han preparat uns posters per explicar com organitzarien el seu any sabàtic i després han fet una presentació per la classe. Entre els companys han votat financiant amb diners els projectes més interessants.

Our little piece of heaven

El grup de 5è ens explica com seria la seva casa ideal