Curs 2015-2016

Video recipe

A l’EOI no aprenem a preparar crêpes, només ;-) Hem après a explicar altres receptes i les hem compartit, enregistrades en vídeo per així poder-les elaborar.

Start Your Own Business

Els alumnes de 3r d'anglès en saben molt sobre el món del treball, l'éxit empresarial, i les habilitats necessàries per aconseguir-ho. I ho demostren presentant les seves idees de negoci mitjançant Prezis. Tenim grans emprenedors entre nosaltres!

What’s the name of the game?

La tasca final pels alumnes de 4rt ha estat dissenyar un concurs televisiu i després presentar-lo a classe per buscar concursants. Havien d’inventar-se el joc totalment, decidir a quina audiència anava adreçat, quants concursants necessitaven, quin era l’objectiu i el premi pels guanyadors, i sobretot, trobar alumnes interessats en participar-hi i aconseguir el màxim de vots per la seva proposta.

What’s on TV?

Els alumnes de 5è es passen el dia veient sèries!

Han escollit una sèrie que veuen i un/s personatge/s que els agradés i que fos il·lustratiu d’un dilema moral-conflicte, per a debatre els aspectes clau d’aquest dilema. Han preparat una mini-escena a classe i després l’han escenificada. Després els altres grups han hagut de donar opinions sobre els dilemes que han vist.

C1 running for presidents-A political campaign

Els alumnes de C1 han sigut candidats a la presidència. Per això, cada grup ha hagut de fer una campanya electoral seguit d’un debat amb preguntes i respostes.. Els vídeos amb la campanya s’han ensenyat a la resta de la classe i un cop vist els vídeos i fet el debat, la resta de grups han hagut de votar pel seu president.

https://drive.google.com/file/d/0B9kfGLc8Um9sdC1OdnBiNTVpYlE/view?usp=sharing

Relooker une célébrité

La classe de 2n de francès ha ajudat algunes celebritats franceses amb problemes de popularitat a fer-se uns canvis d’imatge. Els personatges expliquen els canvis realitzats, per què s’ho han fet i com han viscut aquest procés.

https://drive.google.com/file/d/0B_6mAU0dddFnbTE0MFlxZ2VYemxRb3hxREhWMlpaWjJYOERR/view?usp=sharing

Secrets d’histoire

Els alumnes de 5è són uns magnífics historiadors i han trobat les explicacions dels secrets històrics que havien inquietat la humanitat des de feia segles!

A Barcelona Guide for Emma

Els alumnes de 1r hem tingut la sort de tenir l’Emma, estudiant en pràctiques Erasmus de la Universitat de Limmerick, a la nostra classe cada setmana des del gener al juny. En una de les unitats didàctiques que hem fet en aquests mesos, hem treballat per a aprendre a tot un seguit de coses que ens han permès crear com a producte final una guia de Barcelona feta a mida per a l’Emma i per a respondre als seus interessos. Esperem que aquest darreres mesos que li queden d’estar a Catalunya, trobi el moment per a fer tot allò que li hem recomanat entre tots!

The story behind a treasured object

Un peluix de quan érem petits, aquelles arrecades que tant m'agrada posar-me... Hi ha molts dels objectes que ens envolten que parlen sobre nosaltres, la nostra personalitat, la nostra història vital...

L'alumnat de 5è ha participat en una activitat d'expressió escrita en la qual han triat un objecte personal valuós per a ells i l'han presentat a la resta de companys i n'han escrit un petit text, amb l'objectiu de conèixer-se una mica més els uns amb els altres.

La classe se présente!

La classe de 1r de francès es presenta al món a la vegada que els membres de la seva família es coneixen més els uns als altres.

La tasca recull tot allò que hem après durant el primer mes de classes i s'ha realitzat amb l'aplicació linoit.com, una eina de murals virtuals col·laboratius.