Curs 2014-2015

Sketch humoristiques

Després d’haver treballat la discriminació d’una manera còmica, els alumnes van redactar i van dramatitzar un sketch humorístic sobre el tema.

Es pot pensar que alguns temes són racistes, però està fet expressament, intenten anar contra els estereotips i per tant fer reflexionar.

Notre artiste préféré

Els alumnes de 5è de francès van buscar  un artista i les seves obres i els van presentar a la classe.

Cada grup va defensar el seu candidat i es va votar l’obra més atractiva. Finalment vam decidir que el treball dels 3 grups era interessant i valuós.

How to improve our memory

La memoria és una de les moltes complexes funcions del nostre cervell; què oblidem, què recordem i, per quant de temps. Si no tinguéssim memoria, la nostra vida seria molt diferent. També a l'hora d'apendre una nova llengua, de recordar-ne el nou vocabulari après, la memoria és clau. Els alumnes d'aquest curs de conversa van voler fer un recull de les diferents tàctiques que ells fan servir, tant a l'hora de recordar el que han de fer en el seu dia a dia, com a l'hora de memoritzar noves paraules en anglès.

Aquí en podeu veure una mostra:

Pancake Day !

Lent, o Quaresma, és el període abans de Setmana Santa cel.lebrat tant aquí com a països anglo-saxons en que alguns fan dejú. Els alumnes de 5è van decidir que ja n'havien fet prou i es van posar a fer pancakes per ce.lebrar-ho. Això sí, per tal de poder cuinar-los, van haver de contestar una sèrie de preguntes de cultura general sobre Irlanda, Regne Unit i EEUU, i així anar guanyant els ingredients. Actvitat llaminera i molt divertida.

Carte postales sonores

L'alumnat de 1r de francès ha anat de vacances arreu del món i ha escrit una postal sonora al professor utilitzant el programa "Fotobabble", una aplicació perfecte per donar-li veu a una imatge.

 

Vacances en famille

Després d'un mes descobrint la geografia francesa, parlant sobre vacances i destinacions preferides, l'alumnat de 1r de francès ha fet diverses propostes per anar tots junts de vacances després de l'intens any de treball que duem a les esquenes.

Feu clic al damunt de la maleta per descobrir les propostes diferents propostes d’escapada vacacional.

Creative Jobs

Desprès de parlar sobre la motivació a la feina, tot aprenent vocabulari per expressar les característiques del nostre treball ideal, els alumnes van aplicar allò que havien après i van inventar una feina inexistent i el més atractiva possible. Es tractava de que, desprès, els companys volguessin tots sol·licitar el nostre anunci!!!

La recette du bonheur

Qui diu que les receptes només serveixin per a fer plats deliciosos? Els alumnes de tercer han anat a preguntar als seus companys què era important per a ells i els han fet una recepta per a la felicitat personalitzada!