Curs 2012-2013

Visual Poems_ExpressArt Project

Dintre del Projecte ExpressArt, vam treballar Poemes Visuals de Joan Brossa. Els nostres alumnes són tan creatius que farien una bona competència al Sr Brossa!!! Aquí una mostra!

What makes you happy?

Què et fa feliç? Aquesta és la pregunta a què els alumnes de tercer d'anglès han donat resposta fent servir la seva vídeocamera, la seva imaginació i la seva sensibilitat.

Our inventions

Pesa massa la teva maleta? Et costa llevar-te al matí? Perds els mitjons a la rentadora? Els alumnes de tercer posen a treballar el seu enginy per trobar solucions als problemes quotidians més inversemblants, i ens presenten els seus invents

Eye on Cornellà

Treball en grup a l'aula sobre la ciutat de Cornellà per dissenyar un póster multimèdia de publiciat de la ciutat de Cornellà amb textos, imatges...

L’abécédaire

A d,amor, B de bonic, C de caramel... Quines paraules fas servir quan lletreges en català? I en francès? Quines paraules t'agradaria que fossin les teves...? Només començar, els alumnes de primer s'han fet el seu propi abecedari.

A d’amor …

Chez moi

Com és casa teva? Què hi ha? Els alumnes de segon han tret la seva vessant més artística i han dibuixat casa seva. N'hi ha que donen ganes de canviar de pis!

Chez Alex, Chez Anna, Chez Asun, Chez Carles, Chez Indgrid, Chez Inma, Chez Lídia, Chez Pau.