Curs 2011-2012

Lettres ouvertes

Els alumnes de primer de francès volen donar la benvinguda als futurs alumnes del curs que ve. Per això els han escrit cartes ouvertes, per explicar-los què es trobaran, com s'ho passaran de bé, i per donar-los consells. Gràcies Carme pel muntatge!

Les contes

Els alumnes de segon han reversionat els contes i els hans escenificat

Bombay TV

Els alumnes inventen els diàlegs i creen els subtítols per a diferents fragments de pel.lícules de Bollywood, fent servir la seva creativitat i sentit del humor. No us perdeu aquestes mostres:

Ma meilleure recette

Les millors receptes amb il·lustracions del making off per tal que sigui impossible no fer-la! Algunes les hem penjat a Babel Web, d'altres a la nostra aula virtual, i en compartim une quantes aquí

Le métier insolite

Us heu quedat sense feina i esteu disposats a acceptar qualsevol feina? Aquests tests psicològics us ajudaran potser a superar l’entrevista per a ser

Le portrait chinois

Sabeu què és un portrait chinois? Es tracta de definir-se identificant-se amb objectes, sentiments, persones, etc.

Cap… Perpignan!

El 31 de març de 2012 hi haurà un lipdub per la llengua catalana a Perpinyà. És per això que han fet propostes per anar a passar el cap de setmana a Perpinyà.

Best entrepreneurs of the year

Presentacions orals en grup sobre projectes de creació d'empreses fictícies.  A continuació, podeu veure el material visual amb què van defensar els seus projectes.

Eye on Cornellà

Treball en grup a l'aula sobre la ciutat de Cornellà per dissenyar un póster multimèdia de publiciat de la ciutat de Cornellà amb textos, imatges... Cornellà: Our Lovely CityCornella City,  Cornellà de LlobregatThis is Cornellà.

A Day in My Life

Vídeos enregistrats pels alumnes en què expliquen les seves rutines diàries.

Cristina,  David,  Núria i  Marta