Aquest és el resultat després d’haver estat estudiant alguns consells sobre com treure el millor dels telèfons mòbils a l’hora de fer fotos.

Primer de tot, els alumnes van veure un vídeo on un fotògraf aficionat ens mostrava com seguir alguns d’aquests consells per posterioment dur-ho a la pràctica. A continuació, vam treballar en diversos texts per tal d’estendre els nostres coneixements fotogràfics sobre maneres de fer captures més interesants. És així com cada alumne es va tornar expert sobre un consell en particular per, a continuació, explicar-lo a la resta de la classe. D’aquesta manera, tothom va tenir la oportunitat de conèixer més formes i petits “trucs” de com fer servir la càmera del mòbil i tornar-se un tot professional.

Finalment, en grups, vam sortir de l’aula i vam fer tota una sèrie de fotografies que exemplificarien l’aplicació de 17 d’aquests consells (o tips!) en particular. També vam donar un títol a cada creació. L’activitat es va dur a terme a mode de gimcana.

El Prezi mostra un recull a mode de resum, d’algunes de les fotos fetes per a cadascun dels objectius a complir. També hi ha una sèrie de fotografies que ens deixen veure com els alumnes es combinaven, uns per a fer les fotos i els altres per anar-les penjant al costat de cada objectiu.

 

Enjoy it! 😉