Si ja coneixeu les EOI, potser ja sabeu quin tipus de curs us interessa (més avall trobareu informació sobre la preinscripció 2018/2019 per a cursos ordinaris i especials). Però si aneu una mica perduts amb la nostra oferta de cursos, us convidem a fer una passejada per aquest document que potser us aclareix algun dubte abans de preinscriure-us:


CURSOS ORDINARIS

Si ja teniu clar que us interessa fer un curs ordinari, us proposem que feu un cop d’ull aquesta infografia de guia que resumeix el procediment d’accés i el procés de preinscripció a cursos ordinaris: guia d’accés i preinscripició curs 2018/2019.

Un cop entès el procediment, ja podeu accedir al web general sobre el procés de preinscripció al cursos ordinaris de les escoles oficials d’idiomes per al curs 2018-2019, que trobareu en aquesta adreça: aplicatiu de preinscripció a idiomes de les EOI.

Per accedir a la preinscripció dels cursos de 1r a 5è d’anglès, francès o alemany, feu clic aquí

Per accedir a la preinscripció del nivell C1 d’anglès, feu clic aquí

CURSOS ESPECIALS

La primera setmana de setembre es farà pública la oferta de cursos especials de l’EOI Cornellà de Llobregat, a la vegada que s’hi explicaran els procesos de preinscripció i matrícula.

Trobareu tota la informació aquí: http://eoicornella.cat/preinscripcio/