Biblioteca

Un cop estrenada la biblioteca amb el mobiliari nou per a fer-ne un lloc agradable i confortable, teniu espai per a treballar amb els ordinadors i també per a seure a treballar amb llibres i altre material.

També hem adquirit fons nou que hem anat catalogant: lectures adaptades, novel·les en versió original, audiollibres, llibres per a l’autoaprenentatge, gramàtiques, diccionaris, DVD, sèries… per a tots els gustos i colors!
La Biblioteca és un espai de silenci tot i que, de tant en tant, els professors hi envien l’alumnat a fer treballs en grup i llavors és possible que en determinats moments hi hagi una mica menys de calma.

La Biblioteca, com ja sabeu, és d’accés lliure per a tot l’alumnat de l’EOI de Cornellà de Llobregat i el servei de préstec està disponible per a tots els socis de l’Associació d’Alumnes de l’EOI de Cornellà. Descobriu en aquest enllaç com fer-vos-en socis.

Amb el suport de:ajuntament_cornella

Actualment la biblioteca està en funcionament però tancada al públic per causa de la COVID-19.

Si teniu documents a casa, poseu-vos en contacte amb la biblioteca a través del correu (biblioteca@eoicornella.cat) i demaneu cita prèvia per venir a fer-ne el retorn. 
 
Aviat publicarem com farem el préstec d’estiu. 
Per correu electrònic a: biblioteca@eoicornella.cat
La Xarxa de Biblioteques de Cornellà (XBC) està formada per tres equipaments: la Biblioteca Central, la biblioteca Sant Ildefons i la biblioteca Marta Mata. Les biblioteques de Cornellà de Llobregat són de titularitat municipal i es gestionen en conveni amb la Diputació de Barcelona.

Les biblioteques de Cornellà disposen d’un fons de llibres en llengües estrangeres als quals podeu accedir i treure en préstec si teniu el carnet de la biblioteca (més informació).

Els enllaços següents, suggerits pel personal de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà (XBC) amb l’objectiu d’apropar el seu fons bibliogràfic als alumnes de l’EOI de Cornellà de Llobregat, us permetran consultar el catàleg de llibres per aprendre idiomes, llibres de lectura adaptats per nivells i lectures originals de què disposen.

Si esteu interessats a llegir o utilitzar algun dels llibres o a agafar-lo en préstec, cal que aneu a la Biblioteca Central, que és a 650 metres de la nostra escola, a la Biblioteca de Sant Ildefons o la Biblioteca Marta Mata (localització).

EOI_Biblio