Associació d’alumnes

L’entusiasme i la iniciativa d’un grup d’alumnes han fet possible la creació de l’Associació d’Alumnes de l’EOI Cornellà. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre que té la finalitat de complementar els serveis culturals i educatius que ofereix la nostra escola.

Podeu formar part de l’Associació tots els alumnes matriculats a qualsevol curs de l’escola, tant si és ordinari com especial. Això us permetrà organitzar, participar o beneficiar-vos de les diverses activitats formatives i culturals promogudes per l’AAEOI.

L’alumnat dels cursos especials quadrimestrals podrà gaudir dels avantatges de ser-ne soci durant tot l’any.

La quota anual és de 15€ i es realitzarà a partir del mes de setembre del curs que comença. Si sou exalumnes us podeu fer socis de l’Associació d’alumnes i exalumnes, pagar una quota de 30€ anuals i gaudir dels mateixos serveis que gaudíeu quan éreu alumnes nostres.

Cal saber que, un cop abonada, aquesta quota no serà reemborsable, llevat de casos excepcionals degudament justificats, en què es valorarà aquesta possibilitat.

Avantatges de ser membre de l’Associació:

 • Classes de conversa gratuïtes (El Racó de Conversa) en grups reduïts entre els mesos de novembre (o abans, si es pot) i maig per a practicar activament el que apreneu als cursos.
 • El Racó Literari (on podreu parlar del llibre que heu llegit).
 • Accés al servei de préstec de la biblioteca de l’escola. Només els socis de l’AAEOI poden emportar-se llibres i DVDs a casa fins al 20 de juliol de l’any en curs.
 • Descomptes en el preu dels llibres  que es comprin a l’inici de curs amb Distriaula (distribuidora de llibres).
 • Reducció en el preu del càtering de la festa de fi de curs.
 • Participació en les activitats lúdiques i culturals que organitzi l’Associació.

I, si us feu socis per primera vegada, l’Associació us obsequia amb una carpeta de l’EOI Cornellà de Llobregat, que podreu passar a recollir per Consergeria ensenyant el carnet de soci.

Com us en podeu fer membres?

Ben senzill:

 • la setmana de la venda de llibres a l’escola, amb targeta de crèdit
 • directament a la biblioteca abonant els 15 € de quota anual en metàl·lic
 • fent una transferència bancària al compte ES07 0182 9726 21 0202179872 (BBVA)

Un cop satisfeta la quota, ja podreu accedir a fer-vos l’e-carnet de l’AAEOI a partir del mes de novembre. Mentrestant amb el vostre resguard de pagament de la quota sempre podreu acreditar la vostra condició de socis i sòcies de l’Associació.

raco_conversa

El Racó de Conversa és una activitat gratuïta per a tots els membres de l’Associació d’Alumnes de l’EOI Cornellà. En cas que encara no en sigueu socis i vulgueu fer-vos-en, consulteu el web de l’AAEOI.

El Racó de Conversa és l’espai perfecte per a deixar-se anar encara més i millorar l’expressió oral. Consisteix a seure durant una hora a la Sala Gran, a la Peixera o a la Sala Barcelona de l’escola amb un grup de 10 alumnes màxim i un professor per a parlar distesament dels temes que sorgeixin, tot prenent un cafè si es vol. 

El Racó de Conversa s’organitza en diferents nivells i actualment es fa en anglès, francès i alemany. Els alumnes d’altres llengües que sigueu membres de l’Associació també podeu participar en els racons de conversa  d’anglès, francès i alemany.

Us podeu apuntar a totes les sessions que vulgueu. L’adjudicació de places es durà a terme per rigorós ordre d’inscripció. Un cop tancat el procés d’inscripció, i abans de 48 hores de l’inici de la sessió a la qual us hagueu apuntat, rebreu un correu on es confirmarà si hi heu estat admesos o no. Si una vegada confirmada la vostra plaça es dóna la circumstància que no podeu participar en una determinada sessió, haureu de donar-vos de baixa al menys 24 hores abans que comenci la sessió per mitjà del mateix aplicatiu on heu fet la reserva. Si no notifiqueu la vostra baixa, encara que no aneu a la sessió es comptabilitzarà com si hi haguéssiu assistit, fet que es tindrà en compte de cara a futures adjudicacions.

Et fem saber que, una vegada comenci l’activitat i passats 10 minuts, el professor/a que dinamitza l’activitat podrà acceptar socis espontanis si hi ha places lliures, tenint en compte que els racons són d’un màxim de 10 alumnes. Per tant, és important que siguis puntual per a no perdre la plaça que se t’ha adjudicat.

Per a donar-te de baixa, cal que accedeixis a l’aplicatiu de reserva a través del web de l’escola i facis clic damunt l’opció DÓNA’M DE BAIXA dins del menú RESERVA.

Si ja ets soci de l’Associació i vols reservar les teves sessions del Racó de Conversa, només has de fer clic a sobre la icona RACÓ DE CONVERSA que trobaràs al marge dret del web de l’escola www.eoicornella.cat.

Feu clic aquí al damunt per a veure un vídeo promocional de l’activitat.

raco_literari

El Racó Literari és una proposta d’activitat gratuïta per als socis i sòcies de l’Associació d’Alumnes de l’EOI Cornellà. Consisteix a llegir un llibre en anglès, francès o alemany triat per un professor de l’escola i després comentar-lo com es fa en un club de lectura.

Això vol dir que disposareu d’aproximadament un mes per a llegir-vos un llibre i després debatreu i compartireu les vostres opinions sobre el que haureu llegit en una sessió d’una hora a la Sala Gran de l’escola. Tal com es fa amb els racons de conversa, hi haurà un màxim de 10 alumnes i un professor dinamitzarà la sessió per tal que practiqueu i desenvolupeu la vostra expressió oral de manera distesa i tot prenent un cafè si voleu. Interessant, oi?

El Racó Literari s’organitza en diferents nivells en anglès, francès i alemany, però resta obert a tot l’alumnat de l’EOI que sigui soci de l’Associació d’Alumnes.

L’adjudicació de places es durà a terme per estricte ordre d’inscripció.

Se us enviarà un correu electrònic a tots els alumnes inscrits a les diferents sessions on s’indicarà qui hi ha estat admès i qui no i el títol dels llibres que caldrà llegir.

Si una vegada confirmat que teniu plaça en una sessió es dóna la circumstància que no podeu participar-hi, haureu de donar-vos de baixa en el termini de 7 dies. Si no notifiqueu la vostra baixa, encara que no aneu a la sessió es comptabilitzarà com si hi haguéssiu assistit, fet que es tindrà en compte de cara a futures adjudicacions.

Esperem que l’activitat us sembli interessant.

 1. Presidenta: Carmen Láez
 2. Tresorer: Jordi Torrent
 3. Vocal 1: Lourdes Hernández
 4. Vocal 2: Raquel Vizuete