Aplicatiu de preinscripció i matrícula dels cursos d’estiu

Seleccioneu el curs al qual voleu matricularvos. En cas que us calgui fer test de nivell, seleccioneu el curs al qual penseu que us voldríeu matricular o qualsevol curs que no sigui de nivell A1 o A1.1;  l’aplicatiu us oferirà la possibilitat de triar dia i hora per a venir a l’escola a fer un test de nivell; una vegada fet el test de nivell, l’examinador us orientarà perquè pugueu triar el curs que més s’adiu a les vostres necessitats i nivell independentment del que havíeu triat inicialment.

Si teniu dificultats a l’hora de fer la matrícula, podeu passar per la consergeria de l’escola de dilluns a dijous entre les 16:00 i les 20:00 i us ajudarem presencialment.

En cas que ja no hi hagi vacants per a un curs, podeu deixar les vostres dades a la llista d’espera fent clic al botó de llista d’espera 

ATENCIÓ! Quan un curs té 0 vacants és o bé perquè està complet o bé perquè no té suficients persones preinscrites per a poder-se fer. En qualsevol dels dos casos, si hi estàs interessat és molt important que omplis el formulari de LLISTA D’ESPERA fent clic a la icona que trobaràs al costat de les vacants. L’escola et trucarà tan bon punt hi hagi prou gent a la llista d’espera per a obrir el grup o per a obrir un grup nou d’aquest curs.

 

DESCOMPTES EN EL PREU DEL CURS: 

Bonificació del 50 % de l’import per als membres de família nombrosa de categoria general i per als membres de famílies monoparentals.

Exempció del 100% del pagament de la taxa (cal pagar només 30 euros de material i serveis de l’escola):

  • per als membres de família nombrosa de categoria especial
  • per a les víctimes del terrorisme (i els seus cònjuges i els seus fills)
  • per a les persones amb discapacitat igual o superior al 33%
Idioma Curs Nivell Grup Dies Horari Hores Data Inici Data Final Preu Vacants Fer matrícula
Idioma Curs Nivell Grup Dies Horari Hores Data Inici Data Final Preu Vacants Fer matrícula

El Departament d’Ensenyament organitza, dins les activitats de formació d’estiu en llengües estrangeres, cursos intensiu d’estiu d’anglès i de francès de nivell B2+, C1+ i C2 a l’EOI de Cornellà. Per a més informació i per a accedir als aplicatius de preinscripció d’aquests cursos específics per a professorat, feu clic a l’enllaç següent: http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formacio-estiu/activitatsestiu/