Aplicatiu de preinscripció i matrícula dels cursos d’estiu

Seleccioneu el curs al qual voleu matricularvos. En cas que us calgui fer test de nivell, seleccioneu el curs al qual penseu que us voldríeu matricular o qualsevol curs que no sigui de nivell A1 o A1.1;  l’aplicatiu us oferirà la possibilitat de triar dia i hora per a venir a l’escola a fer un test de nivell; una vegada fet el test de nivell, l’examinador us orientarà perquè pugueu triar el curs que més s’adiu a les vostres necessitats i nivell independentment del que havíeu triat inicialment.

Si teniu dificultats a l’hora de fer la matrícula, podeu passar per la consergeria de l’escola de dilluns a dijous entre les 16:00 i les 20:00 i us ajudarem presencialment.

En cas que ja no hi hagi vacants per a un curs, podeu deixar les vostres dades a la llista d’espera fent clic al botó de llista d’espera 

ATENCIÓ! Quan un curs té 0 vacants és o bé perquè està complet o bé perquè no té suficients persones preinscrites per a poder-se fer. En qualsevol dels dos casos, si hi estàs interessat és molt important que omplis el formulari de LLISTA D’ESPERA fent clic a la icona que trobaràs al costat de les vacants. L’escola et trucarà tan bon punt hi hagi prou gent a la llista d’espera per a obrir el grup o per a obrir un grup nou d’aquest curs.

 

DESCOMPTES EN EL PREU DEL CURS: 

Bonificació del 50 % de l’import per als membres de família nombrosa de categoria general i per als membres de famílies monoparentals.

Exempció del 100% del pagament de la taxa (cal pagar només 30 euros de material i serveis de l’escola):

  • per als membres de família nombrosa de categoria especial
  • per a les víctimes del terrorisme (i els seus cònjuges i els seus fills)
  • per a les persones amb discapacitat igual o superior al 33%

El Departament d’Ensenyament organitza, dins les activitats de formació d’estiu en llengües estrangeres, cursos intensiu d’estiu d’anglès i de francès de nivell B2+, C1+ i C2 a l’EOI de Cornellà. Per a més informació i per a accedir als aplicatius de preinscripció d’aquests cursos específics per a professorat, feu clic a l’enllaç següent: http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formacio-estiu/activitatsestiu/